Tæpper - køb billigt online - Furniturebox
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 55.
   Sortér efter:

   Længde

   Bredde

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Hvid Mønstrede Natur Orange Pink Rød Sort Stribet Øvrige farver

   Form

   Firkantet

   Tæpper

   Køb billige tæpper på Furniturebox.dk På Furniturebox.dk kan du få billige tæpper online. Uanset om du er på udkig efter et rundt tæppe eller et firkantet et af slagsen. Er du mest til de billige eller de mere dyre mærker, vi har det hele. Lige meget om du leder efter et moderne tæppe eller er på udkig efter et som minder om det oldemor havde liggende i sin stue, har vi noget til dig. Vi har kort sagt rigtig mange slags smarte tæpper i alle prisklasser og forskellige stilarter. Ligegyldigt hvilken slags tæppe du leder efter, har vi et tæppe som vil passe godt ind i dit hjem.

   Gode tæpper til alle formål.

   Hvorfor købe dine tæpper her hos os? På Furniturebox.dk handler vi kun med kvalitets varer, det inkluderer dermed også vores tæpper. Vores tæpper kan fåes i både bomuld, uld og polyester. Hos os er det nemt at finde det tæppe som du leder efter takket være vores søgemaskine, indtast dine krav hurtigt og nemt, og så kommer vi med foreslagene. Vælg et tæppe og vælg de mål som tæppet skal have for at passe ind det sted hvor DU vil have det, lige meget om det er i stuen, soveværelset eller et nyt uld tæppe inde på barneværelset så babyen ikke slår sig. Lige nu kan du få helt op til 72% rabat på nogle af vores tæpper, så slå til nu før det er for sent.

   Tæpper, bomuld, bløde og billige.

   Tæpperne hos os vil forbedre din hverdag til det bedre. Har du nogensinde tænkt over hvor groft dine tæpper kan føles efter du kommer hjem fra en lang arbejdsdag? Det behøver du aldrig mere have problemer med, hvis du køber dine tæpper hos os. Hos os får du gode kvalitetstæpper til en pris så din pung ikke har ondt bagefter. Så køb dine tæpper online hos os i dag.

   Senest besøgte produkter