Indendørs / Sovesofaer
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Sovesofaer

   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 74.
   Sortér efter:

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Hvid Pink Rød Sort

   Bredde

   Dybde

   Højde

   Størrelse

   2-personers 3-personers 4-personers eller større U-sofaer

   Materiale

   Læder eller kunstlæder Tekstil

   Sengeindretning

   Serie

   Sovesofa på nettet

   En rigtig god sovesofa er så behageligt at sove i som at sidde i. Vi mener, at det er lykkedes at vores serie sovesofaer. Vi har gjort op forude og langs sengs sofa i både klassisk og moderne stil med masser af plads til to. Sovesofaer er en fremragende møbler til dig levende små og behov plads, eller for dem, der ønsker en ekstra seng og en sofa i ét. Vi har et stort udvalg af billige sovesofaer, som kan findes i mange farver og materialer, uanset om du er ved at dø efter en lille sovesofa eller en stor sovesofa. Sofaen vil give dig en ren indtryk og er en meget praktisk soffmöbel tilgængelig i både tekstil-, læder og kunstlæder. Vælg en sovesofa, der kan koordineres med din andre møbler og materiale og farve til din smag. Fordelene ved tekstil sofa er, at det giver en dejlig følelse og omfavnede mens sofaer i læder giver en luksuriøs fornemmelse og har den fordel, nemt og smidigt går at fjerne snavs med papir eller klud. For mange af modellerne er en indbygget opbevaring, der giver plads til sengetøj og lignende. Du har også mulighed for at vælge en stilfuld sofa med divan, som kan placeres på enten venstre eller højre side, og valget er dit. Diva sofa giver en luksuriøs fornemmelse, som du kan ligge eller halv løgn samtidig have fødderne på divaen del for en afslappende lur.

   Vælg en sovesofa, der kan koordineres med din andre møbler og materiale og farve til din smag. Fordelene ved tekstil sofa er, at det giver en dejlig følelse og omfavnede mens sofaer i læder giver en luksuriøs fornemmelse og har den fordel, nemt og smidigt går at fjerne snavs med papir eller klud. For mange af modellerne er en indbygget opbevaring, der giver plads til sengetøj og lignende. Du har også mulighed for at vælge en stilfuld sofa med divan, som kan placeres på enten venstre eller højre side, og valget er dit. Diva sofa giver en luksuriøs fornemmelse, som du kan ligge eller halv løgn samtidig have fødderne på divaen del for en afslappende lur.

   Du vil også finde de hjørne sovesofaer, der kan være pænt placeret i din stue eller soveværelse. Corner Sofa Sofa fordel er, at ved hjælp af en smart investering i et hjørne for at skabe plads til et bord, stol og andre møbler og ikke mindst, en sofa placeret i hjørnet meget hyggeligt. En billig sofa gør gæsteværelset endnu mere nyttigt. Sovesofaer er nemme at integrere, og lige så let at falde tilbage til en komfortabel sofa igen. På dagen soffmöbeln skabe plads på gulvet, hvor du kan bevæge sig frit omkring og natten får du en ordentlig madras. Hvis du køber sofaen online hos os er du altid åbne køb, gratis forsendelse og gratis retur. Tag et kig på vores brede udvalg, og vi håber, du vil finde en sofa, der passer til dig og din stil. I hvert produkt, du finde mere detaljerede egenskaber af hver sofa og give dig oplysninger, som vil guide dig til at finde sofaen, du leder efter.

   Vis mere

   Senest besøgte produkter