Sofaer online
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 738.
   Sortér efter:

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Gul Hvid Lilla Mønstrede Natur Orange Pink Rød Sort Øvrige farver

   Bredde

   Dybde

   Højde

   Størrelse

   2-personers 3-personers 4-personers eller større Byg selv-moduler Lænestol Sofagrupper U-sofaer

   Materiale

   Læder eller kunstlæder Tekstil Træ

   Funktion

   Lænestol Opbevaring Sovesofa

   Serie

   Sofaer på nettet

   Ønsker du at købe en overkommelig og komfortabel sofa online er du kommet til det rette sted. Her kan du finde billige sofaer online i mange stilarter og former. En komfortabel sofa kan være af stor betydning og et midtpunkt i mange hjem, så det er vigtigt for os, at du finder en overkommelig sofa online, der passer dig og din smag. Leder du efter en klassisk sofa, moderne sofa, læder sofa, howard sofa, divan-/chaiselong sofa, modulopbygget sofa, hjørnesofa, sovesofa, to personers sofa, tre-personers sofa eller en buet sofa? En sofa med træben, stålben eller hjul? Måske har du brug for en sofa med aftageligt vaskbart betræk? Så har vi garanteret sofa, du leder efter, takket være vores store sortiment med hundredvis af sofaer i flere design.

   På vores store udvalg finder du sofaer online i flere farver, som omfatter sort, grå, brun, hvid, blå og mange flere. Du kan finde billige sofaer alt fra i stof som velour til det holdbare læder. Stilfulde læder sofaer har en stor fordel, da evt. enhver spild eller snavs kan nemt tørres af med en klud og passer derfor meget godt til familie med børn. Bor man på mindre bolig eller ønsker blot plads kan du finde to personers sofaer i flere modeller og materialer. Behøver du til gengæld en rummelig sofa, tilbyder vi en række store sofaer, der passer ind i de fleste hjem. En sovesofa er et praktisk møbel, der skaber plads og er perfekt til dem, der har begrænset plads og rum. Det er en fremragende sofa til dig med gæstebesøg og ønsker at give dem et rart sted at sove i uden at skulle trække en ekstra seng frem.

   For at spare plads og bevare overblikket kan være vigtigt for mange mennesker, og derfor tilbyder vi praktisk sofa, der giver dit værelse luft og plads. På flere af vores sovesofaer findes en opbevaringsboks til puder og sengetøj. Mange af vores sofaer er tilgængelige i flere størrelser og har endda matchende lænestole og skamler, så du kan kombinere din egen sofa gruppe. Hvor dejligt ville det ikke være være at læne tilbage i en virkelig behagelig sofa eller lænestol og hvile benene på en behagelig skammel efter en lang arbejdsdag? Vi har sofaer i alle prisklasser, fra billige sofaer til mere eksklusive design-sofaer. Tag et kig på vores fantastiske udvalg, hvor du kan vælge mellem en stor sofa, en mindre sofa eller en rigtig hyggelig familie sofa online.

   Vis mere

   Senest besøgte produkter