Senge online
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 553.
   Sortér efter:

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Hvid Metal Natur Pink Rød Sort Øvrige farver

   Materiale

   Læder eller kunstlæder Marmor Metal Tekstil Træ Uden betræk

   Serie

   Senge

   Du behøver ikke lede længere, for udvalget af senge er så stort, og her vil du kunne finde lige præcis det, du leder efter. Uanset om du leder efter en seng til dig selv, til dig og din partner eller til børneværelset, så er du kommet til det rette sted.

   Hvilke senge er du på udkig efter?

   Er du på udkig efter en seng til dig selv? Til dig og din partner? Til børneværelse eller måske til ungdomsværelset? Uanset hvad du kigger efter, kan du være sikker på, at der er senge inden for hver kategori, og mulighederne er så store og mange, at det er værd at åbne øjnene og kigge godt efter. Der er både et stort udvalg af boxmadrasser, sengerammer, kontinentalsenge og børnesenge, og uanset hvilken model, du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Størrelserne er mange, og det er væsentligt, at du gør dig klart, hvor stor din seng skal være. Herefter er det blot nødvendigt at gå på undersøgelse og lade sig inspirere, og du vil opdage, at du kan finde muligheder, du slet ikke anede eksisterede. Køb senge online, og du vil have et overblik, du ikke vil kunne få i den traditionelle forretning.

   Senge ankommer nemt til dit hjem

   Uanset hvilken seng, du køber, vil det være både nemt og overskueligt at installere den i dit hjem. Nogle senge skal samles, mens der ved køb af madras blot skal installeres ben under, men uanset hvad du vælger, kan du sikre dig, at processen bliver gnidningsfri. Hvis du ikke føler dig fiks på fingrene, er det værd at finde nogen, der kan hjælpe dig. Men uanset hvilken seng, du vælger, kan du være sikker på, at det er prisværdige senge, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Når du køber senge online kan du være sikker på, at du får det, du gerne vil have, og med de gode priser, der er at finde, vil du også have råd til at smide et par kroner efter en handyman, der kan spare dig for det sidste stykke arbejde.

   Hvilke senge ønsker jeg? Hvad må den koste? Hvor stor skal den være?

   Her finder du sengen

   Den seng, du leder efter, vil du her kunne finde. For udvalget af senge er så stort, at du aldrig behøver at gå andre steder hen. Når du køber senge på nettet, vil du kunne finde det, du leder efter. Uanset om det er en klassisk seng, en køjeseng, en boksmadras eller en seng med det mere klassiske look, så vil du her kunne finde det. Selv en smuk kontinentalseng til dig og din partner vil du kunne finde, og netop denne type seng vil kunne bidrage til en helt særlig stemning i soveværelset. Og hvorfor lede længere, når det hele er samlet her?

   Din seng skal være perfekt

   Mulighederne er uendelige, og der findes så mange senge, som giver dig noget, du slet ikke troede var muligt. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på, at der kun findes bekvemme senge, og at din nat vil blive bedre end nogensinde før. Søvnen er det vigtigste for mennesket, og når du hver nat bruger 7-8 timer i sengen, så skal du have den bedste seng. Og den kan du være sikker på at finde her. For der bliver hverken gået på kompromis med kvalitet eller udseende, og dine nætter vil blive bedre end nogensinde før. For med en dejlig seng, da bliver du som et nyt menneske.

   Sengen der gør forskellen

   Når du er på udkig efter en børneseng, skal du især være særligt opmærksom. For det er utroligt vigtigt, at dit barn sover godt om natten og får den søvn, det har behov for. Det er vigtigt, at sengen skaber tryghed for barnet, og at barnet finder sin plads og føler sig hjemme. Og det kan du være sikker på med det store udvalg af senge, der ikke går på kompromis, og hvor der er tænkt ekstra godt på dit barn og dets velbefindede. Mens børnesengen også bidrager til den unikke stemning i børneværelset, så giver den samtidig en udsøgt oplevelse, der sikrer dit barns velvære og sundevækst. Med en dejlig seng vil dit barn sove godt om natten.

   Den fine finesse til din seng

   Når du kigger på senge, kan en sengegavl være med til at give prikken over i'et for netop din seng. Sengegavlen bidrager til unik stemning og noget helt særligt i netop dit soveværelse. Og her behøver du hverken lede længere eller gå på kompromis. Du kan finde mange modeller og størrelser, og du kan være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Sengegavlen kan give dig ekstra komfort, og den giver dig både mulighed for mere varme og hygge, men også for at du kan sidde op og læse i en god bog, hvis du får lyst. Den kan også være anvendelig, når din partner ønsker at servere morgenmad for dig på sengen.

   Vis mere

   Senest besøgte produkter