Lænestole online
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 208.
   Sortér efter:

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Gul Hvid Lilla Natur Orange Pink Rød Sort Øvrige farver

   Bredde

   Dybde

   Højde

   Materiale

   Læder eller kunstlæder Tekstil

   Funktion

   Drejelig Lænestol Sovesofa

   Serie

   Lænestol

   Lænestolen er et uundværligt møbel i mange stuer, som bidrager til hygge. En lænestol er et komfortabelt valg, til dig der bruger din stue på mange måder. Læn dig tilbage og nyd en god bog eller oplev biograffølelsen helt hjemme i stuen, med et rart siddevalg. Leder du efter en lænestol til kontoret? Så fortvivl ikke. Mange af vores designs bidrager til et mere professionelt look mens du samtidig kan stresse af. Hos Furniturebox finder du et bredt udvalg af lænestole i forskellige materialer og designs, uanset dit behov. Vores lænestole er både stilrene og behagelige at sidde i. Køb lænestol online og nyd friheden, ved let og simpelt at shoppe online hos Furniturebox.

   Hvorfor vælge en lænestol?

   En blød lænestol er den ultimative hverdagsluksus, for dig som prioriterer komfort højt. Flere af vores lænestole er foldbare, hvilket gør det muligt at slå benene op og stresse af efter en lang dag. Vores modeller har en lang række af forskellige funktioner, som hver er med til at gøre hverdagen lidt mere bekvem. Møblerne, som kommer i mange designs, har alle det tilfælles at de er i slidstærke materialer. Derudover at de lette at tørre af, så de holder deres friske udseende. Lænestolen komplimenterer sofaen i din stue, men kan også stå alene som et simpelt møbel. Nogle af vores lænestole er en del af en serie af møbler, hvilket gør det lækkert og nemt at holde en ren stil i hjemmet. Uanset dit ønske for din næste lænestol, har vi hvad du leder efter.

   Lænestolen - det ultimative komfortmøbel

   Med en god lænestol, bliver hverdagen lidt mere behageligt. Vælg lige præcis den lænestol der passer til dit hjem og behov. Hos Furniturebox finder du et stort udvalg af lænestole i mange materialer og størrelser, som passer ind i de fleste stuer. Nyd vores enkle og luksuriøse designs når du shopper din næste lænestol online hos Furniturebox, til en overskuelig pris.

   Senest besøgte produkter