Bord - køb billigt online - Furniturebox
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 455.
   Sortér efter:

   Længde

   Bredde

   Højde

   Serie

   Bord

   Er du på udkig efter det perfekte bord til hjemmet? Find dit nye bord online hos Furniturebox. Vi har et bredt udvalg af borde i alle størrelser og former, som passer til dit behov og din unikke stil. Bordet er et uundværligt møbel i ethvert hjem. Hvad enten det er et spisebord, sofabord, køkkenbord eller et af vores andre borde, fungerer bordet som samlingspunktet for familien og sociale sammenkomstener. Bordet har både en praktisk og indretningsmæssig funktion. Gå på jagt efter det helt rigtige bord, blandt vores mange forskellige typer og materialer og nyd enkeltheden, ved at gøre det online.

   Hvad er det rette bord?

   At finde det rette bord til dit hjem, giver indtrykket af et fuldendt rum. Et spisebord i køkkenet inviterer til samvær med familien og gør madlavning til en hyggelig del af hverdagen. Uden et bord, forsvinder samlingspunktet. Det er ligeså med et sofabord - essentielt for den fuldendte stue. Få overblik over bøger, fjernbetjeninger og muligheden for at stille en varm kop te fra sig. Bordet er også en vigtig, men overset del af soveværelset. Læg telefonen til opladning på et sengebord, få plads til diverse ting og sov i fred, uden at skulle tænke på rod i soveværelset. Find det rette design til dine rum og sæt dit præg på indretningen, med smarte borde i alle former.

   Billige borde online

   Find dit nye bord online hos Furniturebox. Her finder du borde i alle former, materialer og designs. Vi har alt fra sengeborde til køkkenborde, og lige det der passer til dit behov. Bordet er en uundværlig del af ethvert rum. Køb bord fra Furniturebox til billige priser og nyd, hvordan det enkelte rum fuldendes med et stilrent og praktisk bord.

   Senest besøgte produkter