Persondatapolitik
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

  • Mandag  09:15-15:00
  • Tirsdag  09:15-15:00
  • Onsdag 09:15-15:00
  • Torsdag 09:15-15:00
  • Fredag  09:15-15:00
  • Lørdag  LUKKET
  • Søndag  LUKKET
    Kundeservice: 89 88 86 00
      Opdaterer indkøbskurv...

      PERSONDATAPOLITIK

      Generelt

      Furniturebox respekterer dit privatliv og stræber altid efter at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis og i overensstemmelse med de gældende regler og forskrifter for håndtering af persondata.

      Denne persondatapolitik beskriver, hvilke oplysninger Furniturebox indsamler, og til hvilket formål disse anvendes, samt hvordan vi håndterer disse indsamlede data. I forbindelse med at du accepterer vores vilkår og betingelser ved et køb på vores hjemmeside, giver du dit samtykke til vores persondatapolitik og vores håndtering af dine personoplysninger som beskrevet nedenfor.

      Furniturebox (FB Internet AB), 556890-4808, er den personoplysningsansvarlige part for håndteringen af dine persondata.

      Hvilke personoplysninger håndterer vi?

      Ved et køb behandler Furniturebox persondata såsom dit navn, e-mailadresse, ordrehistorik, betalingskort og kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

      Vi behandler også dit CPR-nummer ved krav fra betalings- og kreditselskaber, såsom Klarna, der har brug for denne oplysning for at kunne gennemføre deres kreditvurdering.

      Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi også cookies, så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.

      Oplysningerne kan bruges til at analysere købevaner samt til at give den bedst mulige købsoplevelse samt relevante oplysninger. De forskellige data kan også anvendes til en direkte markedsføring, identifikation, efterforskning og til statistik. De kan ligeledes anvendes til at sende e-mail, post og sms, hvis du ikke har gjort indsigelse mod dette.

      Dine personoplysninger kan også samkøres med andre registre. De kan blive delt med forretningspartnere i form af udbydere af betalingstjenester og kreditforeninger vedr. betaling og kredit. Furniturebox håndterer altid dine personoplysninger med største omhu og overholder de gældende love og bestemmelser om håndtering af personoplysninger.

      Skulle Furniturebox eller dele af virksomheden blive solgt, kan dine personoplysninger blive videregivet til den nye ejer.

      Lagring af personoplysninger

      Furniturebox gemmer dine data så længe, det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde med henblik på bl.a. levering og garantiforpligtelser. Furniturebox gemmer ikke nogen data længere, end hvad de forskellige lovgivninger og forskrifter tillader.

      Adgang til, opdatering samt ændring af dine personoplysninger

      Som kunde har du i henhold til persondataloven ret til en gang om året at få indblik i, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig. Dette er gratis. Ønsker du at få adgang til disse oplysninger, skal du anmode skriftligt herom. Anmodningen skal i henhold til den gældende persondatalov underskrives og fremsendes med posten til den adresse, der er anført på hjemmesiden. Denne forespørgsel kan ikke sendes via e-mail. Furniturebox vil ikke udsende markedsføringsmateriale til dig, medmindre du har givet tilladelse hertil.

      Eksterne links

      Furniturebox linker i visse tilfælde til andre hjemmesider. Denne persondatapolitik er udelukkende gældede for Furniturebox' hjemmeside. Furniturebox råder ikke over eller er ej ansvarlig for, hvordan de eksterne hjemmesider håndterer de respektive kundeoplysninger.

      Cookies

      Hos Furniturebox.dk gør vi brug af cookies. Cookies er de små tekstfiler, der bliver lagret på din computer, når du besøger hjemmesiden. Det gør det muligt for os at overvåge din færden på siden.

      Der findes to forskellige typer cookies. En permanent cookie lagres på din computer i et bestemt tidsrum, hvorimod en session cookie lagres midlertidigt i computerens hukommelse i den tid, hvor du besøger hjemmesiden. Sidstnævnte cookie forsvinder, når du lukker ned for din browser.

      Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og gør det ligeledes muligt for os at tilpasse hjemmesiden, så du får den bedste oplevelse. Cookies hjælper os ligeledes med at holde styr på, hvad du har lagt i din kurv, administrere dit køb og afgøre, om du er logget ind eller ej.

      Den permanente form for cookies anvendes til at lagre personlige indstillinger, så du som besøgende ikke behøver at foretage det samme valg hver eneste gang, du besøger hjemmesiden. Det gælder bl.a. login, udseende-præferencer og lignende, og cookies giver os ligeledes mulighed for at indsamle statistik for, hvordan de besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden.

      Når du accepterer denne persondatapolitik, accepterer du vores håndtering af cookies. Det er muligt at slå cookies fra i din browser. Du kan finde en vejledning under dine browserindstillinger. Det er vigtigt at holde sig for øje, at hvis du deaktiverer cookies, vil du muligvis ikke være i stand til at foretage køb på hjemmesiden.

      Senest besøgte produkter