Om Furniturebox
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...

   Om Furniturebox


   Dit online møbelvarehus!

   Furniturebox har mottoet ”kvalitet, værdi for pengene og god service”. Vores ønske er at blive dit foretrukne valg, når det gælder køb af møbler på nettet. Vi tilbyder et stort og nøje udvalgt sortiment, der omfatter indendørs møbler såvel som havemøbler. Sortimentet er baseret på vores filosofi om at tilbyde personlige og funktionelle møbler til hele hjemmet. Her hos Furniturebox elsker vi design, og vi er konstant på udkig efter nye trends, men vi er mindst lige så stolte af at tilbyde tidløse møbelklassikere.

   Historie

   Furniturebox blev grundlagt i Sverige tilbage i 2006. Siden da har tingene taget fart, og vi har nu etableret en webshop i flere europæiske lande, ligesom vi har en fysisk butik i Stockholm.

   Vision

   Vores målsætning har altid været at blive den bedste møbelshop på nettet. Vi ønsker at indfri denne målsætning ved at tilbyde det bredeste udvalg og den bedste service i branchen. Vi ønsker endvidere, at alle kunder, uanset smag og budget, får mulighed for at finde de møbler, de efterspørger, hos os. Sortimentet vokser kontinuerligt, og du vil derfor altid kunne finde nye produkter på vores hjemmeside. Vi lancerer også jævnligt kampagner, der giver vores kunder mulighed for at købe møbler til særpriser.

   Sikkerhed

   Det er vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, når de handler hos os. Hele købsoplevelsen bør være præget af sikkerhed, lige fra produktbilleder til information om leveringstidspunktet.

   - Vi lægger stor vægt på, at de enkelte produktbilleder holder en høj kvalitet. Produktbillederne ses fra flere vinkler, og vi tilstræber også at kunne levere videoklip for de fleste produkter.

   - Vi tilbyder sikre betalingsalternativer.

   - Du kan kontakte vores kundeservice på flere forskellige måder. Det kan ske pr. telefon, e-mail eller chat, så vælg den metode, der passer dig bedst.

   Udmærkelser

   Årets præstation 2014 - Nordic Ecommerce Summit

   Årets webshop 2014 i kategorien "hjem og have" - PriceRunner


   FB Internet AB
   Linnégatan 87A
   115 23 Stockholm

   Org: 556890-4808

   Besøgsadresse kontor:
   Linnégatan 87A
   115 23 Stockholm

   Senest besøgte produkter