Senge online
topbar.html
89 88 86 00
Kundeservice

Åbningstider

 • Mandag  09:15-15:00
 • Tirsdag  09:15-15:00
 • Onsdag 09:15-15:00
 • Torsdag 09:15-15:00
 • Fredag  09:15-15:00
 • Lørdag  LUKKET
 • Søndag  LUKKET
  Kundeservice: 89 88 86 00
   Opdaterer indkøbskurv...
   Vis flere filtre
   Ryd
   Vare 1-32 / 572.
   Sortér efter:

   Farve

   Beige Blå Brun Grå Grøn Hvid Metal Natur Pink Rød Sort Øvrige farver

   Materiale

   Læder eller kunstlæder Marmor Metal Tekstil Træ Uden betræk

   Serie

   Senge og kontinentalsenge på nettet

   Er du på udkig efter en behagelig seng at putte ind i efter en lang dag? En god nats søvn er vigtigt for at klare hverdagen, og derfor er det vigtigt, at du vælger en komfortabel seng, der passer dig. Uanset om du er en sovende eller en morgen person, der er mange forskellige sorter af stilfulde og meget komfortable senge. Her på Furniturebox vil finde et stort udvalg af billige senge online, og gavle i den høje kvalitet af mange modeller, størrelser og farver. Her finder du senge, frame senge, kontinentale senge, justerbare senge, senge med opbevaring og med matchende gavle. Desuden har vi en bred vifte af natborde og matchende soveværelse møbler. Takket være vores store udvalg af dobbelt-og enkeltsenge, vil du helt sikkert finde din drøm seng og sove godt i de kommende år.

   En ramme seng er fantastisk til alle, der ønsker en god seng med en god komfort til en billig pris. Continental seng passer dem, der ønsker en seng med ekstra komfort. Justerbare senge er justerbare og er en stor mulighed for dem, der ønsker at være i stand til at justere din position, hvordan du ønsker. Vælg mellem komfort og mellemstore fast komfort. Sikke en trøst, bør du vælge afhænger af flere faktorer. Kender du dig, at du normalt sover på maven, er det vigtigt ikke at have for blød en seng, da det kan påvirke den nedre ryg og nakke negativt. Så skal du vælge en medium fast komfort, og lige så hvis du sover på din side. Dette er så du ikke udsætter din krop til den belastning, som kan blive beskadiget, hvis du sover på bløde overflader. En persons vægt påvirker også fornemmelse og følelse af komfort. En person, der vejer lidt mere ofte en tendens til at opfatte sengen blødere, mens en person, der vejer mindre kan opleve sengen hårdere.

   At have en seng, hvor du kan sove godt er alt, er det dog vigtigt for mange, at sengen ser godt ud i soveværelset sammen med andre detaljer. Derfor har vi valgt at give dig den fordel, at kunne vælge seng puder, hovedgærde og seng ben baseret på dine behov. Det giver dig chancen for at kombinere farver, materialer og former, der passer til dig og dit værelse bedst. Du har en unik seng helt enkelt.I vores brede sortiment finder du masser af billige senge online. Vil du købe en seng med god kvalitet til en god pris, vil du helt sikkert finde en stilfuld seng med os. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil hjælpe dig med at finde den bedste seng til dit hjem.

   Vis mere

   Senest besøgte produkter